DutchEnglishGermanFrench

3CX hosting

Home » 3CX hosting

Bent u op zoek naar een 3CX-hosting provider? Inphony is een ervaren 3CX-hosting leverancier voor heel Nederland én België. Uw zakelijke communicatie gaat makkelijker dan ooit wanneer u gebruik maakt van 3CX-pro in uw bedrijf. Met kraakheldere verbindingen, eenvoudig te gebruiken software en betrouwbare diensten wanneer u ons inschakelt als uw 3CX-hosting provider en leverancier.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Kies voor de ervaren 3CX-hosting provider en leverancier

Er zijn een heleboel voordelen voor het gebruiken van 3CX-pro voor uw bedrijf. Omdat u belt via uw wifi-netwerk heeft u geen bekabelingen nodig. Dankzij de overzichtelijke digitale telefoonboeken kunnen uw collega’s elkaar eenvoudiger dan ooit bereiken. Als u dat wilt kunt er ook voor kiezen om gesprekken op te nemen en achteraf te beluisteren, wanneer u kiest voor deze licentie. Als 3CX-hosting provider en leverancier zorgen wij dat u gebruik kunt maken van wachtmuziek wanneer mensen niet direct bereikbaar zijn. Deze zakelijke VoIP-telefonie is een echte aanwinst voor u en uw collega’s. Met de uitstekende VoIP-service van onze experts weet u zeker dat u de beste 3CX-hosting provider en leverancier gevonden heeft.

3CX-pro voor uw team

Met ons als 3CX-hosting provider en leverancier weet u zeker dat uw teamleden beter samenwerken dan ooit. Of ze nu werken op verschillende kantoren, of een deel thuiswerkt terwijl anderen op locatie zijn, dankzij de 3CX-oplossingen van ons bedrijf zijn zij toch samenhangende groep. Via de multichannel opties van deze software wordt het opbouwen van klantrelaties, het sluiten van verkopen, het bieden van ondersteuning en het oplossen van problemen makkelijker dan ooit. Werkt u of uw personeel veel met de telefoon? Dan is 3CX een echte aanwinst voor uw bedrijf. Deze software is ook zeer geschikt om contact op te nemen met uw klanten of zakenrelaties.

De 3CX-telefoon

Als 3CX-hosting provider en leverancier bieden wij een speciale VoIP 3CX-telefoon aan. Deze telefoon is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. De telefoon is comfortabel om te dragen en de geluidskwaliteit is uitstekend. De microfoon van het toestel zorgt ervoor dat uw teamleaden altijd goed hoorbaar zijn.

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Neem contact met ons op voor 3CX-pro in uw bedrijf

De specialisten in zakelijke telefonie en VoIP-oplossingen van Inphony staan klaar om u te voorzien van de beste services. Neem contact met hen op om uw 3CX-oplossingen voor uw bedrijf te laten installen. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500. Wanneer u vragen heeft over deze telefoniesoftware, of onze andere VoIP-diensten, dan kunt u deze uiteraard ook stellen. Onze experts beantwoorden maar al te graag uw vragen over hun specialisatie.