DutchEnglishGermanFrench

Zakelijke cloudoplossingen voor uw Windows-desktop

Op zoek naar zakelijke cloudloplossingen? Met de uitstekende service van de provider Inphony, met vestigingen in Nederland en België, werkt u efficiënt en eenvoudig in de Cloud dankzij VoIP. Ook wanneer u met Windows werkt, is werken in de cloud eenvoudiger. In Windows kunt alles in de cloud opslaan: uw telefonie, website, e-mail en servers. Inphony biedt ook de Windows-desktop aan op uw webbrowser. Dus op uw smartphone (iPhone en Android), iPad of tablet en ook gewoon op uw laptop en pc. Het maakt hierbij niet uit welk besturingssysteem uw apparaat heeft. Wij bieden namelijk diensten in de cloud voor zowel Windows als iOS, en ook voor andere besturingssystemen zoals Linux zijn er specifieke clouddiensten.

 

De beste zakelijke cloudoplossingen en clouddiensten

Werk vanaf iedere plek op elk device met uw eigen Windows-desktop, waar u zich ook bevindt. Dankzij onze cloudoplossingen werkt u gewoon door tijdens zakelijke reizen. Als provider maken wij werken in de cloud van windows mogelijk met onze uitstekende VoIP service. Op deze manier kunt u altijd en overal gebruikmaken van onze zakelijke cloudoplossingen. Het maakt niet uit of u werkt met Word, Excel of Powerpoint. Als provider met uitstekende cloud service maken wij het mogelijk dat u zelfs de meest veeleisende programma’s kunt draaien dankzij onze uitstekende VoIP service. U werkt eenvoudig op meerde locaties met onze clouddiensten. Dat zijn diensten voor zowel Windows, bijvoorbeeld Microsoft Office 365. U kiest ook voor onze service als de provider van uw cloud en VoIP voor andere besturingssystemen, zoals diverse soorten WIFI-verbindingen.

 

Uitstekende VoIP service bij deze ervaren cloud provider

Wanneer u op zoek bent naar een provider van uw cloud en/of VoIP voor uw zakelijke cloudoplossingen, dan kunt u ons rekenen op uitstekende service. Bij de service van ons als provider hoort dat uw cloud nooit hindernis ondervindt wanneer deze gekoppeld is aan uw VoIP. Dankzij onze clouddiensten blijft communiceren binnen uw bedrijf gemakkelijk en blijft deze vloeiend verlopen.

 

Schakel ons in voor uw zakelijke cloudoplossingen

Ons bedrijf heeft veel verschillende clouddiensten voor diverse bedrijven. Wilt u meer weten over onze zakelijke cloudoplossingen en bijvoorbeeld Microsoft Teams? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen hoe u het best in Windows of een ander besturingssysteem kunt werken in de cloud. Vraag om meer informatie door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten vertellen u dan alles over onze clouddiensten.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.