DutchEnglishGermanFrench

VoIP is dé uitkomst voor bedrijven in de hospitality sector

Volledige hotel room management

Met VoIP-telefonie heeft u niet alleen een stabielere telefoonverbinding, maar voor bedrijven in de hospitality sector, zoals hotels, heeft dit een nog veel groter voordeel: het scheelt namelijk in de kosten. Telefoniekosten zijn voor veel hotels en andere hospitality-bedrijven een grote kostenpost. Vooral ook omdat er in hotels vaak naar het buitenland gebeld wordt. Bellen via VoIP gaat via het internet, waardoor het qua kosten niet uitmaakt of er naar een binnen- of buitenlands telefoonnummernummer gebeld wordt. De belkosten zijn altijd laag.

Een goede verbinding met VoIP, zeker ook in de hospitality sector

Door alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken kan het telefoonverkeer in hotels nogal druk zijn, maar VoIP van Inphony kan deze drukte zeker aan. Ook omdat wij zelf een provider met een eigen netwerk zijn. Bellen via een VoIP-verbinding werkt via het internet, waardoor er altijd goed bereik is en de vele verbindingen die er vanuit hotels en andere hospitality-bedrijven gelegd worden, elkaar niet verstoren. Dit kunnen zowel vaste als mobiele verbindingen zijn. Zo is er altijd een goede telefoonverbinding, ongeacht de hoeveelheid telefoontoestellen die u gebruikt. Daarnaast biedt een VoIP-verbinding ook mogelijkheden voor zakenhotels, want via deze verbindingen kan er ook gezamenlijk gewerkt worden aan online documenten, bijvoorbeeld via Office 365.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u weten wat er voor uw bedrijf in de hospitality sector mogelijk is op het gebied van VoIP-technologie? Wilt u kunnen bellen met een stabiele verbinding, en wilt u uw gasten ook deze mogelijkheden bieden? Neem dan contact met ons op. Dit doet u heel eenvoudig door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten adviseren u graag.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.