Altijd bereikbaar met een VoIP-telefoon van Yealink

Home » VoIP-telefoon Yealink

Om te bellen en gebeld te worden via VoIP-technologie, heeft u ook een VoIP-telefoon nodig, bijvoorbeeld van het toonaangevende merk Yealink. De toestellen van dit merk zijn eenvoudig te bedienen, dankzij het feit dat ze de Nederlandse taal ondersteunen en Nederlandse firmware hebben. Ook werkt een VoIP-telefoon van Yealink bijna altijd met een Nederlandse provider.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Eén VoIP-telefoon van Yealink voor het hele bedrijf

Een ander voordeel van een VoIP-telefoon van Yealink is het feit dat deze voorzien kunnen worden van meerdere accounts. Zo gebruiken u en uw collega’s allemaal een eigen account met telefoonboek en instellingen. Eén toestel kan tot wel zestien verschillende accounts bevatten. Zo hoeft niet iedere collega een eigen toestel te hebben en gebruiken collega’s die slechts af en toe hoeven te bellen hetzelfde toestel, maar hebben ze de telefoonnummers die ze vaak gebruiken altijd bij de hand. Het belangrijkste is natuurlijk dat u op deze manier ook kunt bellen via VoIP-technologie, zodat u altijd bereik heeft, dankzij een kwalitatief hoogwaardige verbinding via internet.

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Laat ons uw nieuwe telefoontoestellen installeren

Heeft u interesse in de introductie van de VoIP-telefoon van Yealink in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en helpen u met de installatie van deze unieke telefoontoestellen en onze andere IT-diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 010 742 00 00.