DutchEnglishGermanFrench

Het beheer van uw IT uitbesteden

Wilt u uw IT uitbesteden aan een betrouwbare specialist in IT-beheer in Nederland? Inphony is gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken voor u en uw medewerkers, waarbij we een integrale oplossing leveren voor al uw communicatie. Wij bieden compleet IT-beheer aan voor bedrijven in heel Nederland. IT-oplossingen zijn zeer uiteenlopend. Een werkplek is namelijk opgebouwd uit hardware en software waarmee u alle mogelijkheden binnen handbereik heeft om uw werk op een goede manier uit te kunnen voeren. Behalve de juiste materialen bezitten wij ook kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT en totaalcommunicatie. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van systemen voor onze klanten. Daarom kunt u uw IT met een gerust hart aan ons uitbesteden. Kies hiervoor dé expert in IT-beheer in Nederland en België, Inphony.

Uw IT uitbesteden aan een specialist met een duidelijke werkwijze

Inphony zorgt voor zorgvuldig IT-beheer voor klanten in heel Nederland en België. U mag hierbij uitgaan van de hoogste kwaliteit. Als u uw IT gaat uitbesteden bij ons, regelen wij alles voor u. Denk aan de aanvraag, het aansluiten, de installatie, hardware-configuratie en nazorg. Bij het opleveren van een hosted VoIP-centrale, gaan we zorgvuldig te werk. Bij het uitbesteden van uw TI profiteert u van de volgende voordelen:

N

Uw werkplek is veilig en betrouwbaar opgebouwd.

N

Wij bieden u onafhankelijk advies omdat we u de keuze kunnen bieden uit meerdere providers voor stabiele wifi.

N

Uitstekende en overzichtelijke SLA’s (serviceniveau-overeenkomsten).

N

U heeft één aanspreekpunt, dus u hoeft niet zelf te bellen met de provider.

N

Wij voeren voor u het IT-beheer uit van routers, VPN-appliances en firewalls voor een optimale prestatie van de verbinding met uw relaties in Nederland en daarbuiten. Dit doen we bijvoorbeeld via clouddiensten.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen betekenen op IT-gebied? Neem dan contact op met dé specialist in IT-beheer van Nederland. Bel naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten adviseren u graag en bekijken hoe ze uw nieuwe IT-oplossingen het best kunnen aanleggen. Ook het IT-beheer door dé specialist in Nederland wordt dan besproken. U kunt dus alle zaken op het gebied van IT met een gerust hart aan ons uitbesteden.

 

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.