Ontdek onze zakelijke cloudoplossingen voor uw Windows-desktop

Met de zakelijke cloudoplossingen van Inphony werkt u efficiënter en makkelijker. Ook wanneer u met Windows werkt, is werken in de cloud eenvoudiger. U heeft alles in de cloud: uw telefonie, website, e-mail en servers. Inphony biedt ook de Windows-desktop aan op uw webbrowser. Dus op uw smartphone (iPhone en Android), iPad of tablet en ook gewoon op uw laptop en PC. Het maakt hierbij niet uit welk besturingssysteem uw apparaat heeft. Wij bieden namelijk diensten in de cloud voor zowel Windows als iOs, en ook voor andere besturingssystemen zoals Linux zijn er specifieke clouddiensten.

 

Met onze zakelijke cloudoplossingen kunt u altijd en overal werken

U kunt nu ook werken vanaf iedere plek op elk device met uw eigen Windows-desktop waar u zich ook bevindt. Het maakt dus niet uit of u op kantoor zit, bij een klant of ergens anders ter wereld. Zo kunt u ook eenvoudig werken met cloudoplossingen voor op de zaak als u op zakenreis bent in het buitenland, waar u ook in de cloud van Windows kunt werken. Op deze manier kunt u altijd en overal gebruikmaken van onze clouddiensten. Hierbij maakt het niet uit of u werkt met tekstverwerkingsprogramma’s of met Excel. Zelfs meer ingewikkelde programma’s kunt u onze zakelijke cloudoplossingen draaien, zodat u op meerdere locaties kunt werken met clouddiensten, voor zowel Windows als de cloud van andere besturingssystemen, voor diverse soorten verbindingen.

 

Bel ons voor meer informatie over onze zakelijke cloudoplossingen

Inphony heeft veel verschillende clouddiensten, die werken voor verschillende bedrijven. Wilt u meer weten over onze zakelijke cloudoplossingen? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen hoe u het best in Windows of een ander besturingssysteem kunt werken in de cloud. U vergaart meer informatie door te bellen naar 010 742 00 00. Onze specialisten vertellen u dan alles over de clouddiensten die wij u kunnen bieden.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.