Bellen met een goede VoIP-verbinding via mobiel

Home » VoIP mobiel

Veel mensen kennen de VoIP-technologie wel, waarmee een heldere telefoonverbinding via internet tot stand gebracht kan worden, via mobiel of de vaste lijn. Maar wist u dat zo’n VoIP-verbinding ook via mobiel tot stand gebracht kan worden? Op deze manier bent u niet afhankelijk van een vaste telefoonverbinding, en bent u overal bereikbaar. Dat is handig als u vanuit thuis werkt. Ook is VoIP via mobiel handig om te communiceren met collega’s, zeker wanneer deze werken op verschillende locaties. Zij kunnen steeds hetzelfde telefoonnummer gebruiken, waar ze ook zitten. Ook hier werkt een VoIP-verbinding via mobiel uitstekend.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Hoe werkt een VoIP-verbinding via mobiel?

Waarom werkt een VoIP-telefoonverbinding altijd zo goed? Dat kan omdat deze telefoonverbinding gelegd wordt via internet. Op deze manier is de verbinding in de meeste gevallen stabiel, en is er ook bereik op plekken waar normaal gesproken slecht bereik is. Er is alleen een stabiele internetverbinding nodig, en die komt eenvoudiger tot stand dan een goede telefoonverbinding. Daarom werkt een VoIP-verbinding via mobiel eenvoudiger dan een klassieke telefoonverbinding. Goed bereikbaar zijn is voor ieder bedrijf essentieel. Geldt dat ook voor uw bedrijf? Maar werkt u vaak op plekken waar het bereik via een klassieke telefoonverbinding slecht is? Dan biedt een VoIP-verbinding via mobiel of via de vaste telefoonlijn uitkomst.

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Neem contact op met de specialist

Wilt u een VoIP-verbinding via mobiel laten realiseren voor uw bedrijf? Of wilt u weten wat de andere IT-oplossingen zijn, zoals bellen via 3CX? Neem dan contact op met onze specialisten door te bellen naar 010 742 00 00. Zij leggen u graag alles uit en bespreken met u de mogelijkheden.