DutchEnglishGermanFrench

Stimuleer uw teamwork met een 3CX webmeeting

Creëer, deel en draag op een eenvoudige manier bij aan de werkprocessen binnen uw bedrijf tijdens een webmeeting met 3CX en met de oplossingen van Inphony, dat vestigingen heeft in zowel Nederland als België. Met een stabiele verbinding is het prettiger deelnemen aan een webmeeting in 3CX of Microsoft Teams. Wij zorgen ervoor dat u tijdens een 3CX- of Teams-webmeeting nooit meer last heeft van wegvallende verbindingen of collega’s die u niet verstaan of niet goed kunnen zien.

 

De voordelen van 3CX en Microsoft Teams in uw bedrijf

Met 3CX en Microsoft Teams, kunt u altijd en overal op een goede manier vergaderen via een webmeeting. U heeft bovendien stabiele telefoonverbindingen dankzij 3CX. Microsoft Teams is, net zoals 3CX, een tool om makkelijker samen te werken. Deze tool is ontwikkeld voor onder andere het eenvoudig organiseren van een webmeeting. Deze oplossing bevordert het teamwork en stelt u in staat om te allen tijde uitstekend te communiceren. Inhoud delen, evenementen plannen en organiseren voert u uit via de gebruikersinterface op uw desktop en/of mobiel. Microsoft Teams brengt al uw tools samen. U verspilt geen tijd meer aan het zoeken naar het platform waarop het gesprek of document zich bevindt. Tevens zijn uw agenda, bestandsoverdrachten, videoconferenties, instant messaging en mailbox eenvoudig terug te vinden. Op deze manier werkt u op een efficiënte manier, zodat u met behulp van deze tools extra veel gedaan krijgt.

 

Kies voor dé alles-in-één-oplossing

Met 3CX en Microsoft Teams werkt u efficiënt via een stabiele wifi-verbinding, dat wilt u toch ook? Bel daarom vandaag nog naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten helpen en adviseren u graag, zodat u binnenkort een efficiënte webmeeting via 3CX of Microsoft Teams organiseert. Daarom kiest u voor implementatie van Microsoft Teams en 3CX binnen uw bedrijf. De experts van inPhony helpen u graag met deze implementatie.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.