Een goede telefoonverbinding via 3CX en VoIP

Telefooncentrale. Videoconferencing. Live chat.
Gehost, in uw cloud of lokaal geïnstalleerd.

Kunnen uw medewerkers productief flexwerken met behulp van spraakapps op hun smartphone, zoals 3CX met een VoIP-verbinding? Wilt u op afstand vergaderen via webconferenties zonder apps? Of wilt u klanten te woord staan via livechat op uw website? Met de telefooncentrale van 3CX is dit, en nog veel meer, mogelijk. Omdat u bij 3CX kunt kiezen voor een lokale telefooncentrale op Windows of Linux via VoIP, heeft u alle keuzevrijheid. Ook kunt u kiezen voor implementatie in uw eigen cloudaccount of door 3CX gehoste VoIP-telefonie. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een gebruiksvriendelijke 3CX VoIP-telefooncentrale met een minimum aan beheertaken.

3cx telefoonsysteem-beheerconsole

Hoogwaardige klantenservice via 3CX en VoIP-telefonie

Met 3CX kunnen teamleden werken vanaf verschillende locaties en blijven ze toch een samenhangende groep dankzij unified communications en VoIP. Via een multichannel contactcenter blijven bedrijven verkopen realiseren, ondersteuning bieden, problemen oplossen en klantrelaties opbouwenEen 3CX telefooncentrale is dus onmisbaar, zeker als u veel via uw telefoon werkt. VoIP werkt ook nog eens zeer ondersteunend. Met dit systeem profiteert u altijd van een goede, heldere verbinding, wat een heldere communicatie binnen uw bedrijf en met uw klanten bevordert.

Ontdek de vele mogelijkheden van 3CX VoIP-telefonie

Met 3CX Live Chat & Talk kunnen uw medewerkers voor een naadloze klantervaring rechtstreeks chatten, videobellen en bellen via internet met uw websitebezoekers. VoIP 3CX zorgt ervoor dat uw werknemers efficiënter werken, hun performance kunnen inzien en waardevolle interacties kunnen bieden waarover uw klanten echt tevreden zijn. Een 3CX telefooncentrale met VoIP-technologie biedt dus vele mogelijkheden voor bedrijven en hotels.

N
Geïntegreerd wallboard voor realtime controle
N
Gedetailleerde rapporten: wachttijden en afgebroken gesprekken
N
SLA- en terugbelstatistieken
N
Terugbeloptie voor klanten die niet willen wachten

Moderne wachtrijstrategie en statistieken in realtime

Met een 3CX telefooncentrale van Inphony zijn uw klanten verzekerd van een kwalitatief hoge service en uw medewerkers bereiken altijd hun doel. Zeker als u ook onze cloudoplossingen gebruikt. Check de gemiddelde en langste wachttijd evenals de kortste gespreksduur om te garanderen dat geen enkele klant uw callcenter ontevreden verlaat.

N
Log medewerkers in en uit de wachtrijen
N

Hunt by Threes – Willekeurig & Voorrang

N
Terugbelfunctie – klant kan ophangen en plaats in wachtrij houden
N
Round Robin

Inclusief geavanceerde callcenterfuncties

De telefooncentrale van 3CX PRO biedt u alle tools die u nodig heeft om uw personeelsprestaties te overzien op ieder gewenst moment. Beantwoordde gesprekken, afgebroken gesprekken, gemiddelde langste wachttijd en meer, zijn allemaal binnen uw bereik om u ervan te verzekeren dat u een soepel werkend callcenter heeft op ieder gewenst moment.

N
Luister mee zonder dat de medewerker of klant dit merkt
N
Train medewerkers tijdens een live gesprek met de fluisterfunctie
N
Maakt uw medewerker er een boeltje van? Neem het gesprek over
N
Chat en praat live met uw websitebezoekers

CRM-integratie op serverbasis

Verbeter de klantervaring met één compleet callcenter voor elk contactmoment. Met 3CX werken uw medewerkers effectiever door communicatie te stroomlijnen. Bovendien is de callcentersoftware van 3CX eenvoudig te integreren met een groot aantal CRM-, ERP- en boekhoudsystemen. Met een 3CX telefooncentrale kunt u ook bellen via VoIP, zonder dat u daadwerkelijk een telefoon nodig heeft.

 

Wees altijd bereikbaar

Een traditionele, merk gebonden telefooncentrale met callcenterfuncties zijn duur of lastig te configureren, maar 3CX VoIP-telefonie brengt hier verandering in met 3CX PRO. Dit is eenvoudige, intuïtieve callcentersoftware met alle informatie die nodig is om wachtrijen in realtime te controleren en u ervan te verzekeren dat er geen enkel gesprek verloren gaat. Dat wilt u toch ook? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500 of stuur een e-mail naar info@inphony.nl.

N
Zendesk, Salesforce, Freshdesk, Office 365, Microsoft Dynamics en meer
N
Automatisch inkomende oproepen koppelen aan klantgegevens
N
Bellen met één klik in uw browser of toepassing
N
Verbeterde klanttevredenheid met snelle en eenvoudige registratie van communicatie

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.