SIP-trunk VoIP

Met SIP-trunk met VoIP bespaart u op uw telefoonkosten

Met de SIP-trunk-technologie kan VoIP-telefonie op een eenvoudige manier aangelegd worden, ook binnen uw bedrijf. Inphony beschikt over haar eigen VoIP-netwerk door middel van SIP-trunk en u kunt uw organisatie en/of thuiswerkplek hierop aansluiten. Zo kunt u bellen tegen de meest voordelige beltarieven voor de zakelijke markt.

 

SIP-trunk is effectieve technologie voor een VoIP-verbinding

Inphony maakt gebruik van SIP-trunk voor het aanleggen van een VoIP-telefoonverbinding. Deze SIP-trunk kan aangesloten worden op iedere telefooncentrale die dit ondersteunt en op ieder telefoontoestel. Omdat het aanleggen van VoIP via SIP-trunk gebeurt met behoud van alle functies waaraan u gewend bent, verandert er voor u verder niets. Alhoewel, er is wel een aantrekkelijk voordeel. Uw telefoonrekening valt geheid lager uit. Indien u niet beschikt over een telefooncentrale met VoIP-mogelijkheden is een VoIP-gateway wellicht de oplossing voor u. Die vormt het ISDN-signaal of een andere wifi-verbinding om naar VoIP.

Vraag meer informatie over SIP-trunking en VoIP-telefonie aan

Wilt u meer weten over SIP-trunk om een VoIP-verbinding aan te laten leggen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten vertellen u dan alles over SIP-trunking, VoIP-telefonie en andere technologieën, zoals zakelijke cloudoplossingen en andere IT-oplossingen.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.