Microsoft Teams

3CX en TEAMS-integratie is dé oplossing die teamwork stimuleert

Creëer, deel, draag bij

Creëer, deel en draag op een eenvoudige manier bij met 3CX en Microsoft-TEAMS integratie in uw bedrijf. Zo kunt u eenvoudig op afstand vergaderen via internet, met een stabiele verbinding in een webmeeting in 3CX of Microsoft TEAMS. Nooit meer wegvallende verbindingen of collega’s die u niet verstaat of niet goed kunt zien.

 

De voordelen van 3CX en TEAMS-integratie in uw bedrijf

Microsoft TEAMS is, net zoals 3CX, een samenwerkingshulpmiddel dat is ontwikkeld door Microsoft voor onder andere het beleggen van een webmeeting. Deze oplossing vereenvoudigt en bevordert teamwerk en stelt u in staat om te allen tijde uitstekend te communiceren, inhoud te delen, evenementen te plannen en te organiseren vanuit een enkele gebruikersinterface die beschikbaar is op desktop en mobiel. Als u ook 3CX integreert in uw bedrijf, heeft u ook direct stabiele telefoonverbindingen. Als u zorgt voor een 3CX én TEAMS-integratie, kunt u altijd en overal op een goede manier vergaderen via een webmeeting.

 

Kies voor dé alles-in-één-oplossing

Dankzij Microsoft TEAMS brengt u al uw diensten samen in één. Geen risico meer om informatie of tijd te verspillen aan het zoeken naar het platform waarop het gesprek of document zich bevindt. Tevens zijn uw agenda, bestandsoverdracht, videoconferenties, instant messaging en mailbox eenvoudig terug te vinden. Op deze manier werkt u efficiënt via het internet, dat wilt u toch ook? Bel daarom vandaag nog naar 010 742 00 00. Onze specialisten helpen en adviseren u graag, zodat u binnenkort een efficiënte webmeeting via 3CX of Microsoft TEAMS organiseert. Daarom kiest u voor een 3CX en TEAMS-integratie door een specialist.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.