Microsoft Teams

3CX en Teams-integratie is dé oplossing die teamwork stimuleert

Creëer, deel en draag op een eenvoudige manier bij met 3CX en Microsoft Teams-integratie in uw bedrijf met de oplossingen van Inphony. Zo kunt u eenvoudig op afstand vergaderen via internet, met een stabiele verbinding in een webmeeting in 3CX of Microsoft Teams. Tijdens een 3CX- of Teams-webmeeting heeft u nooit meer last van wegvallende verbindingen of collega’s die u niet verstaat of niet goed kunt zien.

De voordelen van 3CX en Teams-integratie in uw bedrijf

Microsoft Teams is, net zoals 3CX, een tool om makkelijker samen te werken. Deze tool is ontwikkeld door Microsoft voor onder andere het eenvoudig organiseren van een webmeeting. Deze oplossing vereenvoudigt en bevordert teamwork en stelt u in staat om te allen tijde uitstekend te communiceren, inhoud te delen, evenementen te plannen en te organiseren vanuit een enkele gebruikersinterface die beschikbaar is op desktop en mobiel. Als u ook 3CX integreert in uw bedrijf, heeft u ook direct stabiele telefoonverbindingen. Als u zorgt voor een 3CX én Teams-integratie, kunt u altijd en overal op een goede manier vergaderen via een webmeeting.

Kies voor dé alles-in-één-oplossing

Dankzij Microsoft Teams brengt u al uw diensten samen. U verspilt geen tijd meer aan het zoeken naar het platform waarop het gesprek of document zich bevindt. Tevens zijn uw agenda, bestandsoverdrachten, videoconferenties, instant messaging en mailbox eenvoudig terug te vinden. Op deze manier werkt u efficiënt via een stabiele wifi-verbinding, dat wilt u toch ook? Bel daarom vandaag nog naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten helpen en adviseren u graag, zodat u binnenkort een efficiënte webmeeting via 3CX of Microsoft Teams organiseert. Daarom kiest u voor een 3CX en Teams-integratie door een specialist.

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.