DutchEnglishGermanFrench

Unified Communications vereenvoudigd

Unified Communications vereenvoudigd

Als we spreken over Unified Communications (UC), hebben we het over een telefooncentrale waarmee u gebruik kunt maken van verschillende communicatiemethoden. Telefoongesprekken, videoconferenties, SMS, e-mail, live chat en meer worden samengevoegd, waardoor gebruikers gegevens kunnen delen en inzien vanaf één centrale locatie, in realtime kunnen samenwerken en audio- en videoconferenties kunnen houden met meerdere mensen. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, met de juiste Unified Communications-oplossing kunt u uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen en de samenwerking verbeteren, de productiviteit een boost geven, de mobiliteit vergroten en de klantervaring optimaliseren.

Onze PBX is eenvoudig, betaalbaar en flexibel, en biedt geïntegreerde UC-functionaliteit, standaard aanwezig in lokale installaties en in versies in de cloud. U beschikt over één gebruikersvriendelijk platform – add-ons en extra’s zijn niet nodig.

Bekijk de status van collega’s

De mogelijkheid om de status van collega’s te bekijken bespaart u veel tijd, voorkomt onnodig doorverbinden, beperkt het aantal voicemails en maakt het samenwerken met medewerkers die elders werken, eenvoudiger dan ooit. Wilt u ongestoord aan een project kunnen werken? Pas uw status aan om te zorgen dat u niet steeds wordt gestoord

N
Beperk dure voicemails
N
Voorkom onnodig doorverbinden en geërgerde klanten
N
Voorkom onnodig doorverbinden en geërgerde klantenZichtbaar in alle apps: Mac, Windows, iOS en Android, en web

Faxen en voicemail naar uw mailbox

Inkomende faxen worden omgezet naar PDF en per e-mail naar gebruikers verzonden, zonder extra faxserversoftware. Ook worden voicemails omgezet in geluidsbestanden en per e-mail doorgestuurd.

 

N
Laat voicemails doorsturen naar uw inbox
N
Beluister voicemails zonder inbellen
N
Faxen worden als PDF-bestanden naar u gemaild

Adres

Rivium 4e straat 5

2909 LJ Capelle a/d IJssel
Nederland

Telefoon

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Email

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.