DutchEnglishGermanFrench

VoIP voor het beste mobiel bellen

Home » VoIP mobiel

Met VoIP profiteer je van het beste mobiel bellen. VoIP brengt een heldere telefoonverbinding voor uw mobiel of vaste lijn via het internet tot stand. Op deze manier bent u niet afhankelijk van een vaste telefoonverbinding, en bent u overal bereikbaar. Dat is handig als u vanuit huis werkt. Gebruik maken van VoIP voor uw mobiel maakt communiceren met uw collega’s, zeker wanneer deze werken op verschillende locaties, eenvoudig. Zij kunnen steeds hetzelfde telefoonnummer gebruiken, waar ze ook zijn. Een VoIP-verbinding werkt altijd uitstekend.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Hoe werkt VoIP voor uw mobiel?

Waarom werkt een VoIP-telefoonverbinding altijd zo goed? Dat kan omdat deze telefoonverbinding gelegd wordt via internet. Op deze manier is de verbinding in de meeste gevallen stabiel, en is er ook bereik op plekken waar normaal gesproken slechte verbinding is. Er is alleen een stabiele internetverbinding nodig, en die komt eenvoudiger tot stand dan een goede telefoonverbinding. Daarom werkt een verbinding via VoIP voor uw mobiel beter dan een klassieke telefoonverbinding. Goed bereikbaar zijn is voor ieder bedrijf essentieel. Geldt dat ook voor uw bedrijf en werkt u vaak op plekken waar het bereik via een klassieke telefoonverbinding slecht is? VoIP is een uitstekend platform voor uw mobiel of de vaste telefoonlijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan SIP-trunking.

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Neem contact op met de specialist

Laat VoIP voor mobiel realiseren voor uw bedrijf! Neem contact op met de specialisten van Inphony door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500. Zij leggen u graag alles uit over VoIP en andere IT-oplossingen. Wij zijn de experts om in te schakelen voor bellen via 3CX. Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.