DutchEnglishGermanFrench

Een hosted VoIP-centrale

Home » Hosted VoIP-centrale

U heeft een hosted VoIP-centrale nodig wanneer u een telefoonverbinding via internet wilt laten aanleggen. Hosted VoIP-centrale is een verzamelterm voor alle voorzieningen die nodig zijn om een goede VoIP-verbinding te creëren. Denk hierbij aan een stabiele internetverbinding, goede telefoontoestellen die geschikt zijn voor telefonie via internet en hardware die geschikt is voor SIP-trunking.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Een vakkundig aangelegde hosted VoIP-centrale

Wanneer u bij uw bedrijf gebruik wilt maken van bellen via een VoIP-verbinding, oftewel via internet, dan moeten er een aantal zaken geregeld worden. Denk hierbij aan de aanschaf en installatie van de juiste telefoontoestellen, maar ook aan het installeren van de benodigde software. Daarom is het verstandig om een ervaren specialist in te schakelen voor het aanleggen van een hosted VoIP-centrale. Inphony uit Capelle aan den IJssel is zo’n ervaren expert. Ons IT-bedrijf dat vestigingen heeft in zowel België en Nederland ontzorgen u volledig en helpen u graag met het realiseren van alle onderdelen voor een goede VoIP-verbinding. Ook voor andere IT-oplossingen, zoals het integreren van Microsoft Teams staan we graag voor u klaar. Naast een hosted VoIP-centrale schakelt u ons ook in voor 3CX in uw bedrijf.

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Schakel ons in voor uw hosted VoIP-centrale

Zoals u leest, zijn er allerlei IT-oplossingen mogelijk om uw werk makkelijker te maken. Een goede bereikbaarheid is daarbij essentieel. Hierover adviseren wij u graag. We vertellen u precies welke mobiele en vaste voorzieningen er binnen uw bedrijf moeten worden aangelegd. Hiervoor belt u naar +31 (0)8 500 26 500.